Books - DVD's - Movies - Music - Short Stories - Articles - Conventions - Expositions
 
Millenniumdoelstellingen van de Verenigde Naties Bij het aanbreken van het nieuwe millennium zette de Verenigde Naties acht doelstellingen uit die tegen 2015 zouden moeten gerealiseerd zijn: het uitbannen van extreme armoede en honger, basisonderwijs voor iedereen, gelijke rechten voor mannen en vrouwen, het verminderen van kindersterfte, het verminderen van moedersterfte, het bestrijden van ziektes als AIDS en malaria, meer mensen leven in een duurzaam leefmilieu, een wereldwijde samenwerking voor ontwikkeling. Het Millenniumfilmfestival wil deze boodschap via documentaires uitdragen. 


 
Inderdaad, we hebben er drie nieuwe online gezet. Uiteraard blijven wij steeds nieuwe verhaaltjes online zetten. Mel Hartman, Thirza Meta en Jasper Thomas waren zo vriendelijk enkele van hun pennenvruchten door te sturen waarvoor dan. Meer hierover hier.
 
‘De wereld moet de realiteit van het enorme verlies aan biodiversiteit onder ogen durven zien’, vraagt Europees commissaris voor Milieu Janez Potočnik. ‘Ik hoop dat de Groene Week 2010 hiertoe kan bijdragen. Deze conferentie is een ideaal platform om belangrijke spelers op milieugebied samen te brengen en om de boodschap te verspreiden over de noodzaak van een radicale wijziging in onze aanpak van biodiversiteit.’ Hier meer.

 
Tijdens het recente BIFFF festival van Brussel had onze medewerker Ton Van Rooij een leuk gesprek met deze steracteur. Wat voor vragen de brave ziel in petto had leest u hier.
 
Wenst u ook uw steentje bij te dragen tot deze site ivm met het bespreken van leuke boeken (genres lopen soms vrij hard uit elkaar), aarzel dan niet om ons te contacteren. Alle verdere info zal u dan bezorgd worden.
U kan dit doen via onze contactpagina of rechtstreeks op dit e-mail adres
 
Onze medewerker Ton had een interview met Kris. U leest er alles over hier.