Books - DVD's - Movies - Music - Short Stories - Articles - Conventions - Expositions
 
Het noodlot, of is het gewoon ouderdom, maar Hollywood heeft net afscheid genomen van twee van zijn eminente filmmensen, met name Tony Curtis en regisseur Arthur Penn (foto).
Picture
 
Hoe het begon

In de zomer van 2005 spraken Guido Eekhaut en ik af om in een Leuvens café over sciencefiction, het fandom en komende conventies te praten. In augustus van dat jaar was er immers de Wereldconventie in Glasgow. De organisatoren wilden er een tentoonstelling over het Europese fandom inrichten. Ik was daarom op zoek naar illustraties van het fandom in Vlaanderen en hoopte dat Guido me daarbij kon helpen. Alain le Bussy zou voor het gedeelte over het Waalse fandom zorgen.
Picture

 
Van 8 t/m 12 september vond de vijfde editie van BUT Film Festival plaats in Breda. BUT is opsomming van de genres B-movie, Underground en Trash en richt zich op eigenzinnige cinema die afwijkt van de doorsnee film die in de bioscopen, videotheken en op internet te vinden is.  De organisatie kijkt terug op een succesvol festival met bijna een verdubbeling van het aantal bezoekers op de nieuwe locatie in de Bredase St. Janstraat in Breda.

 
Zoals elk jaar zal de geïnteresseerde liefhebber het al lang weten, maar voor diegenen die het nog niet moesten weten, de jaarlijkse F.A.C.T.S. beurs komt razendsnel dichterbij. Lees vlug meer hierover!
Picture

 
In Breda, maar ook daarbuiten, maken ze zich weer klaar voor een horror- en slashfestijn van jewelste. Jij komt toch ook?
Picture