Fall On Your Sword: Another Earth -                       Books - DVD's - Movies - Music - Short Stories - Articles - Conventions - Expositions
                      Books - DVD's - Movies - Music - Short Stories - Articles - Conventions - Expositions
 
Picture
_De debuutfilm ‘Another Earth’ van Mike Cahill mocht rekenen op bijval en verschillende Awards op het Sundance filmfestival. Rhoda Williams is een slimme jongedame is net aanvaard is voor het astrofysica programma van MIT. Ze wil echter de kosmos verkennen. De briljante componist John Burroughs is op de top van zijn carrière en staat op het punt om een tweede kind te hebben. Wanneer een duplicaat van de Aarde ontdekt wordt, zeg maar een parallelle wereld, slaat de tragedie toe en de levens van deze vreemden voor elkaar zullen verstrengeld worden. Rhoda rijdt immers dronken achter het stuur en ramt de auto van Burroughs. Zijn vrouw en zoon sterven onmiddellijk en hij valt in een coma. Rhoda vliegt de gevangenis in.
Voor de muziek zorgde de elektronische band Fall On Your Sword uit Brooklyn. Ze vermengden de koelheid van de wetenschap met de warmte van het menselijk verhaal.

Patrick Van de Wiele (3 tot 4)


_Milan Music  I  399 375-2  I  Codaex


Comments are closed.