Books - DVD's - Movies - Music - Short Stories - Articles - Conventions - Expositions
 
Een halve eeuw voor Kuifje wandelde Georges Méliès al op de getekende maan. Hij stapte daarmee in de voetsporen van Jules Verne en H.G. Wells. Meer over deze filmpionier hier.
 
Stichting Steunpunt wil in september starten met een workshop van oud naar nieuw. Dit moet de doelgroep (namelijk ex-kankerpatiënten en chronisch zieken) helpen om samen met lotgenoten een leuke middag te hebben en van een oud kledingstuk iets nieuws te maken. De bedoeling is dus dat niet of sporadisch gedragen kledingstukken in uw kast een nieuw leven kunnen krijgen. Ze worden niet zomaar gepimpt, maaar met andere kledingstukken op eenvoudige manier vermaakt zodat het kledingstuk de deelnemer van de workshop past.

Nu is de vraag of iemand soms nog goed uitziende kleding, liefst van natuurlijk materiaal, liggen heeft, dat niet meer gedragen wordt en dat jullie willen schenken aan de stichting zodat hier iets nieuws mee gemaakt kan worden.
Wij zijn dankbaar voor alles wat jullie hebben. Indien jullie nog anderen kennen die misschien iets hebben wat bruikbaar is, aarzel niet om die aan te spreken en ons een seintje te geven.
Alvast hartelijk dank namens de stichting.

Hier vinden jullie meer info over de activiteiten van stichting steunpunt.

Caroline
 
Dit keer ging de trip naar de tentoonstelling Sagalassos:  Stad Der Dromen. Wat ze er allemaal zagen verneem je door een ferme klik op de foto.
 
Het curieuze universum van Patrick Van Caeckenbergh. Meer hierover wanneer je op de glazen potten tikt.
 
Hoe luidt dat spreekwoord nu alweer? Geduld wordt beloond! Onze collega Eddy C. Bertin heeft nu lang genoeg gewacht en zijn verhaal werd nu eindelijk in deze twee boekdelen opgenomen. Maar wie is nu die tweede Vlaming? Neen, zeker niet Pieter Aspe... U leest er meer over door op de foto te klikken.
 
Voor de zoveelste keer is onze collega Ton Van Rooij even gaan kijken wat de nieuwe editie te bieden had. En inderdaad, aan de foto's te zien, leek het best méér dan de moeite. WIl je er meer over weten klik dan even op de leuke boezem van de onderstaande dames. En neen, dit is geen aprilgrap!