John Lescroart: Geheimhouding -                       Books - DVD's - Movies - Music - Short Stories - Articles - Conventions - Expositions
                      Books - DVD's - Movies - Music - Short Stories - Articles - Conventions - Expositions
 
Picture
_“Dit was een bewuste beslissing om iemand kapot te maken”.
In een vier verdiepingen hoge woning met artistiek aangelegde rozentuin, op een zeer prestigieuze locatie woont Maya Townshend, een aantrekkelijk donkerharige vrouw van begin dertig. Haar man doet in onroerend goed, zij zelf heeft – als hobby – een koffiebar. Wanneer de bedrijfsleider van deze koffietent, Dylan Vogler, vermoord aangetroffen wordt, is dit een reden voor de politie om de eigenares Maya te ondervragen. Vooral nadat ontdekt werd dat Vogler marihuana verkocht in de koffiebar en dat Maya wel een erg hoog loon uitbetaalde aan haar bedrijfsleider. Omdat Maya toevallig ook nog het nichtje is van de burgemeester, wordt advokaat Dismas Hardy ingeschakeld om haar te verdedigen.
Hiermee schrijft de Amerikaanse auteur Lescroart alweer een spannende thriller. Laat u als lezer niet misleiden door de wat oninteressante cover, de inhoud is des te boeiender.

Angelique Van den Neste (5)


_A Plaque of Secrets  I  Unieboek  I  2010  I  Paperback  I  Blz. 367  I  9789047512714
Leave a Reply.